04 / 03 / 2019

Η Inventor Μεγάλος Χορηγός της ημερίδας «Ξενοδοχειακός Κλιματισμός»!

Η Inventor Μεγάλος Χορηγός της ημερίδας «Ξενοδοχειακός Κλιματισμός»!

Με την Πρωτοποριακή Υπηρεσία Διαχείρισης Κλιματιστικών Μονάδων Hotel Menu

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, η ημερίδα «Ξενοδοχειακός Κλιματισμός», που διοργάνωσε το περιοδικό Ψυκτικός. Στόχος της ημερίδας ήταν η κατάρτιση, η παρουσίαση καινοτομιών και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Ξενοδοχειακού Κλιματισμού.

HMERIDA_1

Το παρόν στην ημερίδα έδωσαν δεκάδες επαγγελματίες ψυκτικοί, τεχνικές εταιρείες, μηχανικοί, μηχανολόγοι, ενεργειακοί επιθεωρητές, τεχνικά γραφεία, facility managers, hotel managers, ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων και πολλοί ακόμη.

HMERIDA_2

Η Inventor, πρωτοπόρος στις εξελίξεις στον κλάδο του κλιματισμού, αλλά και αρωγός των πρωτοβουλιών για συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση με σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών αλλά και της ποιότητας του χώρου μας, ως αποτέλεσμα της χρήσης του κλιματιστικού, ήταν εκεί για να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού για ξενοδοχειακές μονάδες HOTEL MENU, για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%. Το HOTEL MENU είναι ένα σύνολο λειτουργιών ειδικά σχεδιασμένο για να συμβάλει στην καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών, που είναι εγκατεστημένα σε ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσω του τηλεχειριστηρίου της μονάδας, έχουμε πρόσβαση σε ένα ειδικό Menu, το οποίο μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε τις παραμέτρους της λειτουργίας του κλιματιστικού. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια έως και 70%, να επεκτείνουμε τη ζωή των κλιματιστικών μονάδων της επιχείρησης μας, εξασφαλίζοντας ευελιξία, αυτονομία, απόλυτο έλεγχο, αλλά και αποτελεσματική συντήρηση των εγκατεστημένων κλιματιστικών.

HMERIDA_3 , HMERIDA_4

Η μάρκα inventor, πιστή στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει διαθέτει 4 σειρές κλιματιστικών που ενσωματώνουν την εν λόγω τεχνολογία, 3 σειρές οικιακών κλιματιστικών και 1 σειρά πολυδιαρούμενων συστημάτων. Πέραν αυτού όμως, οι σειρές κλιματιστικών inventor προσφέρουν τις αρτιότερες συνθήκες ψύξης & θέρμανσης, μαζί με προηγμένη τεχνολογία με Α+++ ενεργειακή κλάση, οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, χαμηλή στάθμη θορύβου, λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω Wi-Fi και ιονιστή.

Δείτε όλες τις σειρές κλιματισμού εδώ: https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika