18 / 01 / 2016

Η Inventor κάνει τα «Χαμόγελα» ακόμη μεγαλύτερα!

Η Inventor κάνει τα «Χαμόγελα» ακόμη μεγαλύτερα!

Η Inventor εξόπλισε τα σπίτια του οργανισμού με αφυγραντήρες συνεισφέροντας στη διαμόρφωση του καλύτερου δυνατού κλίματος για τα παιδιά που μεγαλώνουν εκεί.

Δωρεά 20 αφυγραντήρων πραγματοποίησε στο Χαμόγελο του Παιδιού η εταιρεία προϊόντων κλιματισμού και ηλεκτρικών οικιακών συσκευών «Inventor» στο πλαίσιο οργανωμένης επίσκεψης των εργαζόμενων της, στο σπίτι του οργανισμού στα Μελίσσια. Οι αφυγραντήρες πρόκειται να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού προσφέροντας τους υγιεινή ατμόσφαιρα.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν και την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά που μένουν στο σπίτι των Μελισσίων, να περάσουν λίγες ώρες μαζί τους καθώς επίσης και να τους κάνουν δώρα που με αγάπη και φροντίδα επέλεξαν οι ίδιοι.

Σημαντικό κομμάτι της επίσκεψης ήταν η αναλυτική ενημέρωση από τους υπεύθυνους του «Χαμόγελου» για το πολυεπίπεδο έργο του οργανισμού και για τα προγράμματα εθελοντισμού στα οποία ο καθένας μπορεί να συμμετέχει και να προσφέρει τη βοήθεια του.

Οι κορυφαίας τεχνολογίας αφυγραντήρες της Inventor, απαλλάσσουν από την υγρασία τα παράθυρα, τους τοίχους, το πάτωμα και τα σεντόνια και βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος εμποδίζοντας τη μεταφορά αλλεργιών. Με αυτή την κίνηση της η Inventor δείχνει την πίστη της στη βιώσιμη ανάπτυξη και στις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς οι οποίες θα πρέπει να αναδεικνύονται συνεχώς και χωρίς εξαιρέσεις.

Το χαμόγελο του παιδιού Το χαμόγελο του παιδιού Το χαμόγελο του παιδιού