07 / 12 / 2020

Η Inventor αρωγός στη μάχη κατά της πανδημίας

Η Inventor αρωγός στη μάχη κατά της πανδημίας

Δωρεά στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Με σκοπό τη συνεισφορά στον απαιτητικό αγώνα κατά της πανδημίας και με την πεποίθηση ότι και άλλες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην αντιμετώπιση του COVID-19, προκειμένου να βγούμε σύντομα όλοι μαζί νικητές, ασφαλείς και υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα!, η Inventor στηρίζει έμπρακτα το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, το οποίο αγωνίζεται νυχθημερόν για την υγεία των συμπολιτών μας που πάσχουν από Covid-19.

Θέλοντας να συμβάλει ενεργά στην προστασία των μελών του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με εκατοντάδες κρούσματα του Covid-19, δώρισε στο Υπουργείο Υγείας, μάσκες τύπου φίλτρου FFP2 και FFP3, πιστοποιημένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την προστασία του χρήστη από την εισπνοή μολυσματικών παραγόντων ή ρύπων με τη μορφή αερολυμάτων , σταγονιδίων ή μικρών στερεών σωματιδίων.

Με σχετική επιστολή του, το Υπουργείο Υγείας και ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ευχαριστούν την Inventor για τη σημαντική δωρεά, στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του Κορωνοϊού Covid-19.

Πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα η Inventor στηρίζει σταθερά και εμπράκτως, το δικαίωμα όλων των συνανθρώπων μας για ανώτερη ποιότητα ζωής, είτε μέσω των προϊόντων, των οποίων αποστολή είναι η αναβάθμιση των συνθηκών στους χώρους που ζουν, είτε μέσω χορηγικών προγραμμάτων προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες διαβίωσης.