19 / 06 / 2018

Η Inventor A.G. A.E. βραβεύτηκε από το θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Η Inventor A.G. A.E. βραβεύτηκε από το θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Tη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των βραβείων- θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», κατά την οποία η Inventor A.G. A.E. βραβεύτηκε και ξεχώρισε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία “GREEK BUSINESS CHAMPIONS».
PRWT5

Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι επιχειρήσεις που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%, με την Inventor να παρουσιάζει αύξηση άνω του 30%, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά και τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.
PRWT3

«Η βράβευση μας από έναν θεσμό που στηρίζει το ελληνικό επιχειρείν αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μας παρακινεί να συνεχίσουμε το έργο και την επιτυχημένη μας πορεία πάντοτε με στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών και την διάθεση ποιοτικών και μοναδικού σχεδιασμού προϊόντων. Άλλωστε η συνεχής διάκριση μας στο βραβείο αυτό – θεσμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι η Inventor A.G. A.E. όχι μόνο καταφέρνει να επιβιώνει εν μέσω της διαρκούς οικονομικής κρίσης αλλά επιδιώκει και κατακτά την συνεχή ανάπτυξη και στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρίας κ. Γιώργος Ασημακόπουλος.
PRWT4

H Inventor A.G Α.Ε μετά από 50 χρόνια δραστηριοποίησης έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά του κλιματισμού, αφυγραντήρων και ψυγείων, ενώ αναπτύσσει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια, τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική. Επιπλέον η εταιρία διατηρεί δύο υποκαταστήματα εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στις αγορές της Ρουμανίας και της Κίνας.