24 / 06 / 2019

Η Inventor A.G. A.E. βραβεύεται για 3η συνεχή χρονιά από τον θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»!

enter image description here

Σημειώνοντας έναν σταθερά ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης στην εγχώρια αλλά και την διεθνή αγορά, καταλαμβάνοντας από τις πρώτες θέσεις στους κλάδους των κλιματιστικών & αφυγραντήρων, η Inventor έχει καταφέρει να εδραιώσει την σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μέσω του καταξιωμένου ομώνυμου brand αλλά και των μαρκών Haier & GE που αντιπροσωπεύει.

enter image description here

Αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο πως το ποιοτικό, λειτουργικό και καινοτόμο προϊόν το οποίο διαρκώς στοχεύει να προσφέρει, όχι μόνο επιβιώνει εν μέσω της οικονομικής κρίσης αλλά και αναγνωρίζεται εμπράκτως, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.

enter image description here

Η έμπρακτη αυτή απόδειξη της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας που διανύει το 53ο έτος δραστηριοποίησης από την ίδρυσή της, έρχεται με την 3η κατά σειρά βράβευση της εταιρείας από έναν θεσμό που ευνοεί την ελληνική επιχειρηματικότητα, αυτό των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας» , αναδεικνύοντας την Inventor ως μία από τις εταιρείες που κατά το 2017 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών & αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%!

enter image description here

Ο επικεφαλής της εταιρείας Γ. Ασημακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά το έργο μας πάντοτε με στόχο την διάθεση αξιόπιστων και τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων στην αγορά. Φροντίζουμε ώστε να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και να ανατροφοδοτούμε τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούμαστε με συσκευές που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των νοικοκυριών ενώ παράλληλα σέβονται απόλυτα το περιβάλλον. Παράλληλα, εξελισσόμαστε διαρκώς εισάγοντας αναβαθμισμένες σειρές ή νέες κατηγορίες στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, εντοπίζοντας τις τάσεις της αγοράς, των αναγκών των καταναλωτών αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας διασφαλίζοντας την υπεροχή των προϊόντων σε επίπεδο τόσο σχεδιασμού όσο και απόδοσης.»