04 / 07 / 2017

Βράβευση Inventor – Greek Business Champions

Βράβευση Inventor – Greek Business Champions

Η Inventor A.G. Α.Ε. αναδείχθηκε ανάμεσα στους " Greek Business Champions ", στα πλαίσια της διοργάνωσης «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» ως επιχείρηση που την τελευταία διετία, 2013-2015, κατόρθωσε να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της πάνω από 20% και παράλληλα να αυξήσει τα κέρδη της περισσότερο από 50%.

Ο κ.Ασημακόπουλος δήλωσε ότι:

"Η τιμητική αυτή διάκριση, είναι η επιβράβευση των ανθρώπων της Inventor, οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά για την αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ώστε οι πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και είναι η κινητήριος δύναμη μας, να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη της εμπορικής αυτής σχέσης, η οποία έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την εμπιστοσύνη και την ανάπτυξη!

Το βραβείο αυτό είναι αρωγός, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άριστης ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα, εξασφαλίζοντας υγιεινό περιβάλλον και άνεση σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο."

-Γ. Ασημακόπουλος

CEO

Ειδικότερα, η Inventor A.G. Α.Ε. μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο του κλιματισμού και των ηλεκτρικών συσκευών κατάφερε να εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά, μετρώντας ήδη 50 επιτυχημένα χρόνια. Αναδείχθηκε ανάμεσα στους «Greek Business Champions” χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της με απόλυτο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού, σε όλο τον κόσμο.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες τα τελευταία χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα κατόρθωσαν, όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά να παραμείνουν κερδοφόρες και να αναπτυχθούν, αναδείχθηκαν και βραβεύθηκαν στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ.

Στην 3η κατά σειρά επίσημη εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», παραβρίσκονταν περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής και μοιράστηκαν απόψεις και προτάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιστροφή στην ανάπτυξη. Ενώ τη βραδιά άνοιξε ο εκδότης – διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός, που υπογράμμισε πως:

«Βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις που θα δείξουν το δρόμο της ανάκαμψης και θα ηγηθούν της νέας εποχής στην ελληνική οικονομία. Οι εταιρίες που πάλεψαν μέσα στα χρόνια της μεγαλύτερης ύφεσης που γνώρισε μεταπολεμικά η χώρα μας και αναδείχθηκαν σε πραγματικούς Πρωταγωνιστές».

Greek Business Champion
Greek Business Champion
Greek Business Champion
Greek Business Champion