03 / 04 / 2018

Πώς θα εξασφαλίσω υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο μου?

Πώς θα εξασφαλίσω υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο μου?

Τα οφέλη του Καθαριστή Αέρα για κάθε χώρο!

Με βάση πρόσφατες μελέτες, η ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού ή του χώρου εργασίας μας επηρεάζεται από ποικίλους παράγοντες όπως είναι τα συνθετικά και χημικά υλικά που μας περιβάλλουν, η μούχλα, η σκόνη, οι διάφορες συσκευές που βρίσκονται σε λειτουργία κλπ. και οι οποίοι συνθέτουν ένα επιβαρυντικό περιβάλλον για τον ανθρώπινο οργανισμό. Σε περίπτωση δε που ο αέρας του χώρου στον οποίο δραστηριοποιούμαστε δεν ανακυκλώνεται συχνά, η επίπτωση στην υγεία μας μπορεί να επιφέρει άμεσα και εμφανή αποτελέσματα. Γι’ αυτό και η χρήση καθαριστή αέρα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική στις μέρες μας ειδικά στις περιπτώσεις διαμονής σε μεγάλα αστικά κέντρα όπου η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ακόμη μεγαλύτερη αλλά και σε περιπτώσεις αναπνευστικών ή άλλων παθήσεων που συνδέονται με την περιβαλλοντική αλληλεπίδραση. Για τα παραπάνω και για ακόμη περισσότερους λόγους, παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα οφέλη που μπορείτε να εξασφαλίσετε από την χρήση του Καθαριστή Αέρα!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Η επίδραση στοιχείων του περιβάλλοντος στο οποίο καθημερινά δραστηριοποιείστε, επηρεάζεται από παράγοντες όπως είναι τα βακτηρίδια, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων σας , ακόμα και από ιούς και καπνό τσιγάρου. Ο Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή σας προφυλάσσει από όλα τα παραπάνω, εξουδετερώνοντας κάθε στοιχείο ρύπων ή επιβλαβών σωματιδίων από την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, όπως τα ακάρεα της σκόνης, τον καπνό και τις δυσάρεστες οσμές, διασφαλίζοντας υγιεινό και φρέσκο αέρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το φίλτρο της συσκευής απορροφά κάθε μικροοργανισμό που ενδέχεται να προκαλέσει αλλεργικά συμπτώματα ή ασθένειες, απαλλάσσοντάς σας από τον κίνδυνο νοσήματος. Οι βλαβερές ουσίες των μικροβίων και των βακτηρίων, απορροφώνται και συγκρατούνται στο φίλτρο, προστατεύοντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η απλή λειτουργία του Καθαριστή Αέρα δεν απαιτεί μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, συμβάλλοντας στην βέλτιστη απόδοση με το μικρότερο κόστος λειτουργίας. Παράλληλα, το κόστος συντήρησής του μειώνεται σημαντικά χάρη στην έξυπνη λειτουργία καθαρισμού του φίλτρου που σας ενημερώνει κάθε φορά που ο καθαρισμός είναι απαραίτητος. Με αυτό τον τρόπο σας εξοικονομεί χρόνο και συμβάλλει στην οργάνωση της αποτελεσματικότερης προστασίας της συσκευής, επιμηκύνοντας το χρόνο ζωής της και επιτρέποντας σας να απολαμβάνετε τα οφέλη μια υγιεινής και καθαρής ατμόσφαιρας χωρίς κόπο.

ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ

Οι δραστηριότητές σας μπορούν να πραγματοποιούνται χωρίς την παραμικρή ενόχληση, ειδικά κατά τις ώρες που ξεκουράζεστε ή που χρειάζεστε απόλυτη ηρεμία και συγκέντρωση, με τη χρήση της λειτουργίας Sleep, που διατηρεί τον θόρυβο στα χαμηλότερα επίπεδα. Έτσι, απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας, μέσα σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον που ο Καθαριστής Αέρα έχει διαμορφώσει για εσάς. Ταυτόχρονα, η απόδοση και η αποτελεσματικότητα της συσκευής δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο για να έχετε τον πιο φρέσκο και καθαρό αέρα.

Αναβαθμίστε την ποιότητα ζωής σας & των αγαπημένων σας, κάνοντας τον καθαριστή αέρα ένα απαραίτητο στοιχείο του σπιτιού σας και επωφεληθείτε από τις μεγάλες δυνατότητες μιας μικρής συσκευής σε καθημερινό επίπεδο!