29 / 10 / 2020

Ισχυρή απόδοση, ομαλότερη ροή αέρα & εξοικονόμηση ενέργειας!

Ισχυρή απόδοση, ομαλότερη ροή αέρα & εξοικονόμηση ενέργειας!

με τις αναβαθμισμένες εξωτερικές μονάδες της σειράς Premium

Οι εξωτερικές μονάδες PR1VO32-09B και PR1VO32-12B της σειράς Premium έρχονται ανανεωμένες σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα με αλλαγές τόσο στις διαστάσεις και την εμφάνιση του κελύφους όσο και στον εσωτερικό σχεδιασμό και τα επιμέρους στοιχεία, προσφέροντας ισχυρή απόδοση, ομαλότερη ροή αέρα & εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο διαφορετικός σχεδιασμός του στοιχείου – διαστάσεις και αποστάσεις μεταξύ των επιμέρους τμημάτων του εσωτερικού στοιχείου της εξωτερικής μονάδας συμβάλλει στην ομαλότερη κυκλοφορία του αέρα και την καλύτερη απόδοση της μονάδας. enter image description here Επιπλέον στην καλύτερη απόδοση των μοντέλων συμβάλλει ο πιο ισχυρός συμπιεστής με τον οποίο είναι εφοδιασμένες, η ροή του αέρα στο εσωτερικό της μονάδας, καθώς και η αυξημένη ποσότητα ψυκτικού υγρού R32.

enter image description here Ενώ καλύτερη κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό της μονάδας εγγυώνται εκτός από την αλλαγή στο στοιχείο, η φτερωτή, η βάση του μοτέρ φτερωτής και γενικά ο εξελιγμένος σχεδιασμός στο εσωτερικό των εξωτερικών μονάδων της σειράς Premium.

enter image description here Η ομαλότερη ροή αέρα προσφέρει με τη σειρά της μεγαλύτερη παροχή αέρα στα ίδια παραγόμενα dB(A), δημιουργώντας πιο αθόρυβη αίσθηση από τα προηγούμενα μοντέλα των εξωτερικών μονάδων της σειράς Premium.

enter image description here Επιπρόσθετα, χάρη στη διαφορετική πλακέτα που διαθέτουν, αποβάλλεται η συσσωρευμένη σκόνη και υγρασία που θα παρέμεναν στο εσωτερικό των μονάδων λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών. Η πλακέτα διαθέτει προγραμματισμένη εντολή διαφορετικής λειτουργίας του μοτέρ. Όταν η μονάδα απενεργοποιείται, το μοτέρ θα αρχίσει να λειτουργεί ανάποδα σε μεγάλη ταχύτητα για 70” αποβάλλοντας σκόνη και υγρασία.

enter image description here Όλες οι προαναφερθείσες διαφοροποιήσεις στα αναβαθμισμένα μοντέλα των εξωτερικών μονάδων της σειράς Premium έχουν σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, αφού χάρη στον νέο τους σχεδιασμό καταναλώνουν έως και 2% λιγότερη ενέργεια σε ίδιες συνθήκες λειτουργίας σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς!