27 / 10 / 2020

Inventor Σπίτι!

Inventor Σπίτι!

Νέα καμπάνια Inventor

Το brand inventor, εδραιωμένο πια στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, μετρώντας πάνω από μισό αιώνα δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά και έχοντας αναπτύξει την γκάμα των προϊόντων που φέρουν την σφραγίδα του, είναι στον αέρα με νέα καμπάνια και το όνομα αυτής, Inventor Σπίτι.

Μέσα από ένα συμβολικό, αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινο και ζεστό τρόπο, παρακολουθούμε μια αλληλουχία καθημερινών στιγμών που διαδραματίζονται σουρεαλιστικά στα γράμματα του λογοτύπου Inventor, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τον ρόλο της μάρκας στην ξέγνοιαστη καθημερινότητα του σπιτιού.

Παράλληλα, με τον ιδιαίτερα ευρηματικό και πρωτότυπο αυτό τρόπο, προβάλλει το βασικό μέλημά της που δεν είναι άλλο από την διασφάλιση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών, υποσχόμενη να αναβαθμίσει, μέσα από τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που φέρουν το όνομά της, την πραγματικά απαιτητική καθημερινότητα σε κάθε σπίτι.

Επιδιώκει συνεπώς να ισχυροποιήσει αλλά και να ανανεώσει την εικόνα της παραθέτοντας απλά αλλά και ευρηματικά, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την διαμορφώνουν. Αποδεικνύει έτσι για ακόμη μια φορά, μέσα από μια σειρά προηγμένης αισθητικής τηλεοπτικών σποτ που άλλωστε αποτελούν αντίκρισμα των υψηλής τεχνολογίας και σχεδιασμού προϊόντων που διαθέτει, τον λόγο που καθίσταται ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο brand με εξαιρετικά δυναμική πορεία στην κατηγορία των οικιακών συσκευών!