25 / 06 / 2021

10 Χρόνια Εγγύηση

10 Χρόνια Εγγύηση

Σε όλες τις σειρές κλιματιστικών Inventor!

Τα κλιματιστικά Inventor εξασφαλίζουν συνθήκες ιδανικού κλίματος στο χώρο σας. Διατηρώντας το σεβασμό προς το περιβάλλον και με σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, υγιεινή ατμόσφαιρα και ευχάριστη θερμοκρασία, οικονομία, άνεση και ευελιξία και πάνω απ’ όλα αξιοπιστία και διαχρονικότητα. Η τεχνική υπεροχή τους είναι τέτοια που μπορεί να εξασφαλίσει εγγύηση 10 χρόνων, σημαντικά διαφοροποιημένη από τον μέσο όρο της κατηγορίας. Η εξαιρετική αυτή επίδοση συμπυκνώνει και τις βασικότερες αξίες της Inventor.

Αξιοπιστία

enter image description here Η υψηλή ποιότητα παραγωγής και οι ποιοτικές πρώτες ύλες που εφαρμόζονται στα κλιματιστικά Inventor, εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία τους, η οποία διατηρείται σε άριστο επίπεδο, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διασφαλίζετε την ιδανική ατμόσφαιρα ψύξης αλλά και θέρμανσης στο χώρο σας, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, τώρα αλλά και στο μέλλον.

Προστασία

enter image description here Δίνοντας μεγάλη έμφαση στον τομέα της οικολογίας και της εξοικονόμησης, η Inventor ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην μέγιστη οικονομία, όπως η υψηλή ενεργειακή κλάση που εγγυάται άριστες επιδόσεις αλλά και μείωση του λειτουργικού κόστους, και το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 με το οποίο είναι εφοδιασμένες όλες οι μονάδες οικιακού κλιματισμού της inventor που συμβάλλει δραστικά στην προστασία του πλανήτη. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιτυγχάνετε μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και δραστική μείωση στην συνολική κατανάλωση ρεύματος του νοικοκυριού σας τουλάχιστον για την επόμενη 10ετία, ενώ μειώνετε σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Προσφορά

enter image description here Ένα ποιοτικό προϊόν που παράγεται με τις κατάλληλες πρώτες ύλες, με απόλυτα οικολογική λειτουργία και με τεχνολογικά προηγμένα χαρακτηριστικά, είναι προσχεδιασμένο να αντέξει στο χρόνο. Αυτή η σιγουριά αποτυπώνεται και στην εγγύηση που συνοδεύει τα κλιματιστικά μας, πόσο μάλλον όταν είναι για 10 χρόνια και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
• Όλα τα ηλεκτρικά / μηχανικά μέρη της μονάδας
• Οποιοδήποτε ανταλλακτικό, αλλά και
• Το κόστος εργασίας αποκατάστασης λειτουργίας του προϊόντος

Εμπιστοσύνη

enter image description here
Η 10ετής εγγύηση αποτελεί μια μορφή πιστοποίησης για εσάς που δείχνετε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας στα κλιματιστικά υψηλής τεχνολογίας Inventor, ότι τα προϊόντα διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής εντυπωσιακή απόδοση, εξαιρετικές επιδόσεις και το σημαντικότερο όλων, διαχρονικότητα!

Ξεγνοιασιά

enter image description here
Η αγορά ενός κλιματιστικού αποτελεί μια επένδυση. Και είναι επένδυση διότι το κλιματιστικό που θα τοποθετήσετε στην μόνιμη κατοικία ή στο εξοχικό σας, θέλετε να είστε σίγουροι ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα το κάνουν να είναι αποδοτικό, με εξαιρετικές επιδόσεις και βασικότερο όλων να κρατήσει για μια ζωή. Με τα κλιματιστικά Inventor μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα κάθε στιγμή στο σπίτι.

Φροντίδα

enter image description here
Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό και την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν, οι σειρές κλιματιστικών Inventor υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και να αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα του αέρα στην πραγματικά απαιτητική καθημερινότητα στο σπίτι σας. Με τις επαναστατικές λειτουργίες της τεχνολογίας Ultraviolet τύπου C, της εύκολης ρύθμισης του κλιματιστικού μέσω Wi-Fi αλλά και του αισθητήρα κίνησης, η Inventor εγγυάται ότι το κλιματιστικό σας προσαρμόζει έξυπνα την διάρκεια ή την ισχύ της απόδοσης του ανάλογα με τις ανάγκες σας, φροντίζοντας πριν από εσάς για σας!

Υπεροχή

enter image description here
Η ομάδα after sales service της Inventor είναι στο πλευρό σας προκειμένου να συμβάλει στην όσο το δυνατόν ταχύτερη και αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος αντιμετωπίσει το κλιματιστικό σας, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως μπορείτε να απολαμβάνετε ποιοτικά προϊόντα που υπερέχουν και ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας ότι έχετε στη διάθεσή σας ένα κλιματιστικό υψηλής, διαχρονικής αξίας και ιδιαίτερα αξιόπιστο για το οποίο δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο και χρήμα για να επισκευαστεί, και το οποίο θα συμβάλει στη διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών στη ατμόσφαιρα του σπιτιού, για εσάς και τους αγαπημένους σας, τώρα αλλά και μελλοντικά!

Για πόσα πράγματα στη ζωή μας μπορούμε να δεσμευτούμε τουλάχιστον για μία δεκαετία;

Στην Inventor μπορούμε και δεσμευόμαστε με 10 χρόνια εγγύηση σε όλες τις σειρές κλιματιστικών της.