21 / 05 / 2014

Νέα ολοκληρωμένη σειρά καταλόγων Inventor για το 2014

Με τιμή σας παρουσιάζουμε την νέα ολοκληρωμένη σειρά καταλόγων της Inventor. Στον κατάλογο “Οικιακός Κλιματισμός & Συσκευές” θα βρείτε τα νέα μοντέλα επίτοιχων κλιματιστικών για οικιακή χρήση Alfa και Passion με κορυφαία ALL DC Inverter τεχνολογία, ενεργειακής κλάσης Α++, και ειδικά φίλτρα για απορρόφηση ρύπων έως και 99%. Τα κλιματιστικά Passion περιλαμβάνουν και ενσωματωμένο ιονιστή αέρα για ακόμα πιο ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Ακόμα θα βρείτε την ολοκληρωμένη γκάμα ψυγείων και καταψυκτών για το 2014 ενεργειακής κλάσης Α+, σε ασημί χρώμα. Τα νέα μας ψυγεία προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, χαμηλή στάθμη θορύβου, δυνατότητα αναστροφής της πόρτας και ρυθμιζόμενα πόδια στήριξης ενώ οι καταψύκτες είναι 4ων αστέρων και προσφέρουν αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος έως 36.2 ώρες.

Στον επαγγελματικό κατάλογο θα βρείτε την νέα σειρά Multi free Match της Inventor που έρχεται να να καλύψει την ανάγκη του καταναλωτή για ευελιξία, οικονομία και άνεση με φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Τα κλιματιστικά Multi free Match δίνουν την δυνατότητα σύνδεσης μίας εξωτερικής μονάδας με έως 5 εσωτερικές για εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία εγκατάστασης με μέγιστο συνολικό μήκος σωληνώσεων έως 75 μέτρα. Προσφέρονται με ALL DC Inverter συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων για άριστη απόδοση σε ακραίες καιρικές συνθήκες για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Ακόμα έχουν την δυνατότητα λειτουργίας ψύξης ακόμα και σε εξωτερικές θερμοκρασίες έως –15 βαθμών Κελσίου.

Στους νέους μας καταλόγους παρουσιάζονται ακόμα 2 νέα προϊόντα της Inventor, το φορητό Κλιματιστικό Snappy, ευέλικτο και πρακτικό χειμώνα καλοκαίρι, και τα 2 νέα μοντέλα αφυγραντήρα 10 & 20 λίτρων για ποιότητα ζωής στα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας.

Στη διάθεση σας…