Αθόρυβος αφυγραντήρας με ισχυρή απόδοση. Αφύγρανση, στέγνωμα ρούχων και οικονομία στο ρεύμα

 • Ρυθμίστε την υγρασία του χώρου μέσω της ψηφιακής οθόνης
 • Προγραμματίστε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης, με τον 24ωρο χρονοδιακόπτη και αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της
 • Στεγνώνετε τα ρούχα σας, με τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης
 • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Silent και καταπολεμήστε την υγρασία, κατά τη διάρκεια της νύχτας

Αναβάθμισε την ποιότητα του αέρα σου!

Βρες ΤΩΡΑ το κοντινότερο σημείο και κάνε δικό σου ένα Inventor

 • C2 - 10L
 • Ικανότητα αφύγρανσης 10 λίτρα / 24 ώρες
 • Κατανάλωση
  (26.7℃ 60%ΣΥ)
  215 W
 • Στάθμη θορύβου 40 / 43 db(A)
 • Παροχή αέρα 120 m³ / h
 • Δοχείο νερού 2 Λίτρα
 • Διαστάσεις
  (ΠxΒxΥ)
  308 × 247 × 456 mm
 • Καθαρό βάρος 11.0 kg
 • Ψυκτικό υγρό R134a / 800g
 • Τιμή 129
 • Θερμοκρασία χώρου από 5 έως 35
 • C2 - 12L
 • Ικανότητα αφύγρανσης 12 λίτρα / 24 ώρες
 • Κατανάλωση
  (26.7℃ 60%ΣΥ)
  207 W
 • Στάθμη θορύβου 40 / 44 db(A)
 • Παροχή αέρα 120 m³ / h
 • Δοχείο νερού 2 Λίτρα
 • Διαστάσεις
  (ΠxΒxΥ)
  308 × 247 × 456 mm
 • Καθαρό βάρος 11.0 kg
 • Ψυκτικό υγρό R134a / 800g
 • Τιμή 169
 • Θερμοκρασία χώρου από 5 έως 35

Η συσκευή διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης και να αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της, όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι

Υποστήριξη σειράς αφυγραντήρων Care

Εγχειρίδια Χρήσης & Εγκατάστασης - Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης

  petros_papadakis46 13/01/2017
  Ρύθμιση υγρασίας, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής
  Μέτριος θόρυβος

  Τον εχω 2 μηνες ηδη και ειμαι ευχαριστημενος.Ριχνει σχετικα γρηγορα τα επιπεδα υγρασιας ,ειναι αποτελεσματικός , καλυπτει ανετα 50-60 τετραγωνικά.
  ΔΕΝ ειναι τελείως αθορυβος (χωρις να ειναι ενοχλητικός) , ΔΕΝ ανεβαζει τη θερμοκρασία του δωματίου .

  giannis7090 09/01/2017
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής

  Αρίστος σε όλα! Κάνει πάρα πολύ καλη δουλειά σε σπίτι 30-40τμ. Κατεβάζει τα επίπεδα της υγρασίας άμεσα. Και επίσης στεγνώνει τα ρούχα μέσα σε ένα βράδυ. Και φυσικά, πάρα πολύ οικονομικό.

  T_Kechagias 21/02/2017
  Ρύθμιση υγρασίας, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής
  Μέτριος θόρυβος

  Ο αφυγραντήρας αγοράστηκε στα 145€ και αυτές είναι οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής.
  Η κατασκευή του δείχνει αρκετά στιβαρή. Το φίλτρο βγαίνει και καθαρίζει πανεύκολα. Ρουφάει αέρα απο μπροστά και βγάζει απο πίσω. Το δοχείο νερού βγαίνει επίσης πολύ εύκολα. Έχει χερούλι για εύκολη μετακίνηση.
  Απο θόρυβο, μετρήθηκε στα 44dB στο κανονικό του πρόγραμμα και γύρω στα 40dB στο Silent. Η διαφορά είναι μικρή αλλά σε λειτουργία δεν το λες και ενοχλητικό έτσι και αλλιώς.
  Απο κατανάλωση δηλώνεται μέχρι και 207W κατανάλωση αλλά σε πολύωρες μετρήσεις με μετρητή εγώ τον βλέπω να δουλεύει απο 180-196W/h σε θερμοκρασία δωματίου με 20-22 βαθμούς.
  Σε διάφορα σάιτ δηλώνεται για λειτουργία εώς και 60τ.μ. το οποίο και δεν ισχύει. Σε εμένα δείχνει να κάνει δουλειά σε σπίτι με 45τ.μ χώρου. Με παροχή αέρα στα 120 m3 / h και ύψος τοίχου στα 2,9μ λογικά καλύπτει γύρω στα 40τ.μ.
  Κατεβάζει όντως την υγρασία σε μερικές ώρες και η διαφορά είναι αισθητή. Απαραίτητα στην 1η του λειτουργία να δουλέψει το λιγότερο ένα 24ωρο συνεχώς ώστε να ρουφήξει την αρχική υγρασία του σπιτιού. Ο ανεμιστήρας όσο λειτουργεί βγάζει ένα ζεστό αέρα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η θερμοκρασία στο χώρο λειτουργίας του (20τ.μ) γύρω στον 1 με 1μιση βαθμό.
  Ο χρονοδιακόπτης που έχει είναι αρκετά βολικός ώστε αν λειτουργεί να θέσεις ώρα λήξεις λειτουργίας ή να το θέσεις να ανοίξει όποια ώρα θες εσύ. Φυσικά δεν έχει λειτουργία πότε να ανοίξει και να κλείσει μαζί.
  Έχει ρύθμιση όπου μπορείς να του θέσεις σε ένα ποσοστό υγρασίας π.χ 55% και όταν το πιάσει, θα κλείσει ο κομπρέσορας αφήνωντας μόνο τον ανεμιστήρα ανοιχτό (βγάζωντας δροσερό αέρα) για ένα διάστημα και αν δεν ανέβει η υγρασία πάνω απο το 55%, σβήνει και αυτός. Συνήθως όμως ανοίγει αρκετά γρήγορα μια που η υγρασία ανεβαίνει αρκετά γρήγορα όταν αυτός κλείσει.
  Η απόδοση του αφυγραντήρα σε θερμοκρασία 20-22βαθμών και υγρασία 60-65% RH είναι γύρω στα 4-5λίτρα/μέρα. Όταν γεμίσει το δοχείο φυσικά σταματάει η λειτουργία του και αφού το αδειάσεις, ξεκινά αυτόματα.
  Το υγρασιόμετρο του αφυγραντήρα δεν συμπίπτει σχεδόν ποτέ σε μέτρηση με τα υγρασιόμετρα που έχω στο σπίτι (γύρω στα 5%). Συχνά ανεβοκατεβάζει το ποσοστό υγρασίας αρκετά γρήγορα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιός μετρητής έχει μεγαλύτερη απόκλιση. Υποθέτω οι δικοί μου.
  Κατεβάζει σχετικά γρήγορα την υγρασία μέχρι το 55% αλλά απο εκεί και κάτω θέλει αρκετά περισσότερη ώρα.
  Θα ήθελα σε λειτουργία stand-by να δουλεύει το υγρασιόμετρο του αφυγραντήρα. Σε γενικές γραμμές δείχνει να κάνει αυτά που λέει και μέχρι στιγμής δηλώνω ευχαριστημένος.

  Paixtaras86 08/03/2017
  Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών
  Ρύθμιση υγρασίας, Μέτριος θόρυβος, Σχέση ποιότητας τιμής

  Κάτοχος του συγκεκριμένου αφυγραντήρα εδώ και 1 μήνα. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου έχω σχηματίσει άποψη και τα κύρια σημεία παρατίθενται παρακάτω:

  ***ΘΕΤΙΚΑ***

  + υγρόμετρο και ρυθμιζόμενα επίπεδα υγρασίας ανά 5%, ξεκινώντας από 40%

  + δύο λειτουργίες αφύγρανσης:
  1. συνεχής αφύγρανση, δηλαδή ο αφυγραντήρας λειτουργεί συνεχώς μέχρι να γεμίσει το δοχείο, ανεξαρτήτως υγρασίας και
  2. επίτευξης επιθυμητής υγρασίας, δηλαδή ορίζετε επιθυμητό επίπεδο υγρασίας και ο αφυγραντήρας λειτουργεί μέχρι να το πετύχει. Εδώ υπάρχουν και δύο επίπεδα θορύβου

  + δύο επίπεδα θορύβου (κανονικό και "αθόρυβο"). Σημειώνω ότι ακόμα και το αθόρυβο είναι σαφώς διακριτό από το αυτί αν βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο (το συνηθίζεις βέβαια), αλλά δε νομίζω ότι κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο με αυτό σε λειτουργία, καθώς ο συμπιεστής δε σταματάει να λειτουργεί.

  + πρακτικά ροδάκια για να μεταφέρεται εύκολα

  + καλή και ποιοτική κατασκευή

  ***ΑΡΝΗΤΙΚΑ***

  - ο θόρυβος είναι ανεκτός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητος. Σε συνθήκες ημέρας, το συνηθίζεις, ωστόσο το βράδυ είναι διαφορετική ιστορία...

  - Τοποθετώντας τον αφυγραντήρα στο σαλόνι 20 τ.μ. δεν κατάφερε ποτέ μέχρι σήμερα να κατεβάσει την υγρασία στο επιθυμητό 50%. Το χαμηλότερο που έχει επιτύχει είναι περίπου 57%. Το ίδιο ισχύει και για το υπνοδωμάτιο 12 τ.μ. Βέβαια, η πολυκατοικία (νότια προάστια Αθήνας) είναι του '80 με ο,τι συνεπάγεται αυτό στη μόνωση του κτιρίου και την αποδοτικότητα του αφυγραντήρα. Το δοχείο 2lt το γεμίζει σε ένα 6ωρο όταν έχει αρκετή υγρασία (Νοτιάς). Σημειώνω ότι το σπίτι αερίζεται σε καθημερινή βάση τα πρωινά, αλλά παραμένει κλειστό μέχρι το επόμενο πρωί.

  Συνολικά, πρόκειται για ένα καλό προϊόν, όχι και τόσο αθόρυβο (αλλά αυτό ισχύει λογικά για όλους τους αφυγραντήρες), σχετικά καλό στην απόδοσή του, το οποίο το συστήνω. Ελπίζω να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου (3 έτη εγγύηση).

  lostre4 29/12/2016
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής
  Giorgos 007 29/12/2016
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής
  Μέγεθος δοχείου

  Αξιολογο μηχανημα για την τιμη του,
  αργει λιγο να κατεβασει την υγρασια αλλα γενικα το συνιστο!

  Giorgos_G13 22/02/2017
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής
  Μέγεθος δοχείου
  tom-gog 26/01/2017
  Ρύθμιση υγρασίας, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής
  Μέτριος θόρυβος

  Τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  panosakrividis 24/01/2017
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής

  Καλή κατασκευή, εύκολη χρήση, κάνει λιγότερο θόρυβο απο ένα air condition & στα αρνητικά βάζω ότι δεν έχει Ιονιστή και επίσης το ότι για να πάρει μπρος θέλει 3 λεπτά μετα την ενεργοποίηση του

  Lefteris S 25/01/2017
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής

  Ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας αγοράστηκε, επιφυλακτικά, για την αφύγρανση ισόγειας οικίας περίπου 70 τετραγωνικών.

  Γνωρίζοντας εξαρχής ότι είναι μικρών δυνατοτήτων τον έβαζα σε λειτουργία σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά και τον άφηνα να λειτουργεί περίπου 1 ημέρα. Εδώ να σημειωθεί ότι το σπίτι είναι ψηλοτάβανο (4 μ) και είχε μείνει κλειστό και χωρίς θέρμανση/αερισμό για περίπου 3 χρόνια.

  Κατά τη χρήση δεν είναι εντελώς αθόρυβος αλλά όχι και σε επίπεδα που να ενοχλεί. Κατεβάζει την υγρασία αρκετά και ανανεώνει τον αέρα του χώρου. Επανεκίνηση μετά από τρία λεπτά γίνεται μόνο στην περίπτωση που είτε πέσει το ρεύμα είτε βγάλεις το δοχείο νερού εφόσον αυτό λειτουργεί. Κατά την επανατοποθέτηση ή την επιστροφή του ρεύματος ξεκινά αυτόματα.

  Επίσης τον τοποθέτησα κοντά σε απλώστρα και σε κλειστό δωμάτιο και τα ρούχα (περίπου 8 κιλά) στέγνωσαν σχετικά γρήγορα. Γρηγορότερα από το να τα άφηνα απλά στην απλώστρα.

  Είναι στιβαρή και μαζεμένη κατασκευή. Επίσης βλέποντας τα οφέλη στον αέρα του σπιτιού θα αγόραζα ένα λίγο μεγαλύτερης δυναμικότητας.

  Το ότι δεν έχει ιονιστή εγώ το θεωρώ θετικό καθώς ως επί το πλείστον οι ιονιστές κατά την λειτουργία τους βγάζουν και όζον. Μόνο μια εταιρεία κατασκευής ιονιστών/καθαριστών αέρα είναι πιστοποιημένη ότι δεν παράγει όζον και είναι η αμερικάνικη winix, αλλά δεν κάνουν αφύγρανση.

  Προσωπικά τον συνιστώ.

  pylarinos_g 23/12/2016
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής

  Για τη τιμη του ειναι αψογος

  alexiou.panagiotis07 22/12/2016
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής

  Τον έχω για δεύτερο,λόγο που έχω και άλλον στο σαλονι (μεγαλυτερο).Κάνει για μικρά δωμάτια μια χαρά .

  glykas1987 17/12/2016
  Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής

  Μετα απο ενα μήνα λειτουργίας μπορώ να πω οτι ειναι άψογος στην δουλεια του. Μόνο αρνητικό ειναι οτι κάνει λιγο θόρυβο όχι τέτοιο που να ειναι πολυ ενοχλητικός. Προτείνετε ανεπιφύλακτα !!

  Chris_K8 17/10/2016

  Το αγόρασαν πριν από δύο εβδομάδες και μέχρι τώρα έχω μείνε πολύ ευχαριστημένος.δεν κάνει πολύ θόρυβο και κατεβάζει τα επίπεδα της υγρασίας γρήγορα.Αν δεν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στην πορεία μπορώ να πω ότι είναι ένα μηχανημα που αξίζει τα λεφτά του.

Δείτε ακόμα

Όλα τα νέα στο inbox σου

Κάνε τώρα την εγγραφή σου απλά με το email σου, για να λαμβάνεις το newsletter των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν